Föreläsning / Workshop


(Pressbilder - Klicka på någon av bilderna för öppna en stor. Kontakta oss om du behöver ha dem i ännu högre upplösning. Vid användning ange foto: Sofia Kallner.)

Linus Johansson är fysioterapeuten som arbetar som inspiratör, utbildare och författare. I sin klinik i Hudiksvall erbjuder Linus systemisk rörelseintegrering med syfte att minska smärta och öka prestation hos sina patienter.

Att förstå och arbeta med den mänskliga kroppen i rörelse har blivit ett livsåtagande för Linus.

“En person har aldrig några fel eller svagheter i sin kropp, en person har enbart resurser och möjligheter.”

Linus delar sin kunskap, utöver sin praktik i Hudiksvall, genom att presentera utbildningar, kurser online och författa böcker med syftet att delge förståelsen kring det nya sättet att se den mänskliga kroppen i rörelse.

“Vi består inte av olika bitar och delar, muskler finns inte och allt som du gör i ditt liv är rörelse. Att se sig själv som en sammanhängande och flödande enhet och att uppskatta sina möjligheter och sin potential är det största en människa kan göra för sin egen kropp och välbefinnande.”

Vill du boka Linus för en föreläsning, workshop eller fortbildning för ert företag eller förening så kontakta oss gärna för en offert.

Ditt namn:

Företag / Förening:

Din email:

Ditt telnr:

Ditt meddelande:


Är du en robott
Vad är 15 + fem?